producten van STUDIO ROOF

Wat een aanwinst in onze cadeau-collectie, de ontwerpen van STUDIO ROOF. Een mooi verhaal van een mooi gezin.

Verbeelding is de drijfveer. Studio Roof is van mening dat de verbeelding niet aan leeftijd gebonden is. De producten zijn creaties voor alle leeftijden, die uitnodigen om verhalen te vertellen en te inspireren of geïnspireerd te worden.

Een familie bedrijf. Want samen met hun drie kinderen begonnen ze Studio ROOF in 2005. De inspiratie ligt in de schoonheid van de jeugd, de verbeelding, de natuur, de volkeren van de wereld, de kunst en het vakmanschap.

Kleurrijke pop-up van huizen, paarden, honden, libellen en bomen, maar ook is er een eindeloze verbeelding van nieuw poëtische speelgoed en objecten!

Wereldwijd worden de producten van STUDIO ROOF verkocht. Dus ook in onze winkel, Tante Pos 😉

Pin It on Pinterest

Share This