AVOND OVER MODE en jouw eigen stijl op 13 februari a.s.

Kies je steeds weer dat vertrouwde blauwe jurkje of die heerlijk zittende spijkerbroek?

Tante Pos organiseert een avond om eens verder te kijken en misschien wel uit die veilige spijkerbroek te stappen. Wat past er bij jouw figuur en wat camoufleert of accentueert dat waar jij je fijn bij voelt?

Wij worden iedere dag beinvloed door de huidige trends die we zien op straat en in de winkels. Eigenlijk bepalen de winkels zo’n beetje wat je ‘moet’ dragen, zonder rekening te houden met je leeftijd, persoonlijkheid en nog belangrijker je persoonlijke kenmerken, zoals je huid, je haar, je ogen en je postuur.
Herken je het gevoel dat je in een pashokje staat en denkt ‘maar bij haar stond het zo leuk’, of ‘op het haakje zag het er zo comfortabel uit’?

Om eens anders te leren kijken naar je eigen kledingkeus en stijl hebben wij Nicole Kroeze, gediplomeerd Styliste en Imago Expert, uitgenodigd. Nicole maakt met haar passie mooie mensen graag nog mooier. Met deze passie en ons gevarieerd aanbod van tweedehands kleding, nieuwe kleding en extra uitverkoopjes denken we een leerzame en gezellige avond te kunnen aanbieden voor iedereen die hiervoor open staat.

Naast Nicole en het team van Tante Pos, zal ook Nena van KEES aanwezig zijn. KEES uit de keuken van Tante zal deze avond de aankleding van de koffie, thee en borrel verzorgen.

Om op deze avond je zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen geven en om Nicole de mogelijkheid te bieden om op ieders vragen in te gaan, hebben we een beperkte deelname.

Je kan je opgeven, vóór vrijdag 1 februari, via info@tantepos.com. Graag onder vermelding van: je naam, telefoonnummer, mailadres en met hoeveel personen je wil komen. We sturen je dan direct een bevestiging.

Datum: woensdag 13 februari a.s.
Tijd: 19.15 uur inloop, start 19.30 uur tot ong. 22.00 uur
Waar: Molenstraat 1 te Lochem
Kosten deelname: €10,- inclusief de verrassingen van KEES
Opgeven via: info@tantepos.com

Namens het team van Tante Pos,
hopelijk tot 13 februari!

Pin It on Pinterest

Share This