Het waren geweldige KEI-DAGEN

Wat hebben we een leuke KEI-DAGEN achter de rug. Een gezellige drukte in de straten van Lochem. Een straattheater waar jong en oud van heeft genoten, terrasjes die helemaal overvol waren en een zonnetje dat de boel nog aangenamer maakte. Wij hebben deze dagen in Tante Pos hard gewerkt en weer veel mensen blij kunnen maken met leuke spulletjes, vrolijke kleding en niet te vergeten heerlijke K-EI-Burgers en eigengebakken taartjes. We hebben weinig tijd gehad om zelf af en toe pauze te houden maar op de foto twee harde werkers aan een 0.0 biertje en een Ginger-ale. Inmiddels is alles weer opgeruimd, de tent is weg en de kermis geluiden maken weer ruimte voor zingende vogels. Ook wel fijn. Het terras bij ons staat er nog en we hopen nog heel veel meer mensen blij te maken op ons terras en in de winkel. Dus kom gezellig langs om te winkelen of ga lekker zitten in onze stoeltjes om te genieten van een eigengebakken taartje met heerlijke koffie of thee van de Pelikaan.

Pin It on Pinterest

Share This