Hoe gaan wij om met het Corona-virus

Lieve klanten.

Wat een vreselijk moeilijke tijd hebben we met elkaar. Alsof we in een horror film rondlopen.
Voor velen is dit een onzekere tijd, maar wat we ook weten is dat in tijden van onzekerheid de mensen zich ook verbinden met elkaar. Er ontstaat een grote saamhorigheid en solidariteit.

Voor de lokale ondernemers in Lochem betekent dit dat we nog creatiever moeten gaan denken en handelen. Wat kunnen we nu voor onze klanten betekenen en wat kunnen jullie doen voor ons.

Tante Pos is een winkel die je beleeft. Beleving van sfeer, producten, stoffen en smaken. Nu we dicht zijn is het moeilijk deze beleving te blijven bieden, maar als jij je deur voor ons opendoet dan komen we vanaf nu bij je thuis!

We nemen je daarvoor graag mee in onze virtuele winkel, met onze vertrouwde spullen, onze nieuwe en tweedehands kleding, cadeau artikelen en snuisterijen. Het zal een andere beleving zijn, zonder fysiek contact, dat ene praatje en zonder ons advies.

Onze website heeft een webshop die we iedere dag aanvullen met nieuwe producten. We hopen dat je op deze manier toch dat ene cadeautje voor iemand kan kopen, of dat leuke jurkje dat er nu nog in jouw maat is. Iets leuks in deze gekke tijd.

Om het nog leuker te maken bieden we iedereen die in Lochem woont aan dat we het gratis aan huis brengen.
Woon je niet in Lochem en bestel je voor minimaal 30 euro, dan betalen wij de verzendkosten.

Heb je vragen, wil je toch een advies of iets anders, dan kan ons bellen in de winkel (0573-459199) of mailen via het contactformulier of info@tantepos.com. We helpen je graag.

Een lieve groet,
namens het hele team van

Tante Pos

Pin It on Pinterest

Share This