Dutch Design

Een nieuw artikel uitgelicht!

Een kaars van lunadot brandt zo’n 10 tot 12 uur en echt tot het laatste stukje van de kaars op is. Een duurzaam gebruik van een prachtig Nederlands ontwerp van Lieke van Dijk.

Een ontwerpster met een mooi verhaal en een geweldig product. De kaarsen zijn met elkaar te combineren door de onderplaat en de kaars te verwisselen. Ze zijn magnetisch en wanneer je de kaars moet verwisselen draai je simpel met het handvat van de bodem de onderkant van de kaars los.

Natuurlijk zijn er kaarsen los bij te kopen om deze kandelaar te vullen. De kaarsen komen uit een Bredase kaarsenfabriek dus een volledig Nederlands product.

Wil je ook zo’n prachtige kaars in je huis dan kan je deze bestellen via onze webshop maar je kan natuurlijk altijd even in de winkel komen kijken. Er is keuze uit meerdere kleuren van eenvoudig zwart tot vrolijk geel of zacht roze. Voor ieder interieur geschikt!

Pin It on Pinterest

Share This