Over Tante

De winkel, ons concept en meer
 

PRIKKEL JE ZINTUIGEN!

In het midden van het centrum, met uitzicht op de kerk, een terras en een opvallende etalage vind je Tante Pos. Zodra je bij Tante Pos binnen loopt, ruik je de geur van verse koffie en eigengebakken taart. Met op de achtergrond rustgevende jazzmuziek kan je langs de  tafels en kasten lopen die gevuld zijn met een gevarieerd aanbod aan cadeau-artikelen, nieuwe- en tweedehands merkkleding en  brocante. Dit alles in de sfeer van toen met een knipoog naar nu. Een oase van rust en aandacht. Een eigen-wijze winkel die je alleen in Lochem vindt. Originele cadeau-artikelen voor iedereen. Een kast met wijnen van kleinschalige wijnboeren, schapenvachten uit Texel, mooie tweedehands boeken en kussens en plaids. Tweedehands kleding voor mannen en vrouwen, schoenen en tassen en nog veel meer. Genoeg om je te laten verrassen.

TWEEDEHANDS

Vanwege CORONA nemen op dit moment TWEEDEHANDS KLEDING alleen OP AFSPRAAK in.

dus neem via mail of telefoon contact met ons op en maak een afspraak. Dit doen we voor ieders veiligheid, dank voor je begrip!

We verkopen, naast onze uitgebreide nieuwe collectie, ook spullen met ervaring. Eigentijdse gebruikte kleding, huisraad, antiek of andere leuke snuisterijen. Wanneer we jouw spullen verhandelen, maken we hier vooraf goede afspraken over. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij deze afspraken dan ook van te voren goed door te nemen. Tweedehands kleding en spullen kunnen niet geruild worden. De kleding kan altijd gepast worden.

NIEUW

We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe kleding. en streven ernaar om te zorgen voor eerlijke producten. We vinden het belangrijk dat de kleding die we verkopen op een duurzame en verantwoorde wijze gemaakt is. Veel van onze stoffen zijn van organisch katoen of bijvoorbeeld van makkelijk dragende en soepel vallende stof. De vesten zijn van prachtige wol in opvallende of juist zachte kleuren.

Je kunt bij ons terecht vanaf maatje S en voor een maatje meer hebben wij een ruime keus.
De mannen kunnen zich ook prima bij ons vermaken. We hebben een hoek met stoere en comfortabele herenkleding maar daarnaast ook een kast met boeken en mooie wijnen.

TANTE'S TAART

VANWEGE CORONA IS TANTE’S TAART TIJDELIJK GESLOTEN
we hopen natuurlijk dat iedereen gezond door deze periode komt, en zullen straks onze tafeltjes weer klaar hebben voor een ontspannen kopje thee of koffie met een gebakje.

Een potje thee of koffie met Taart van Tante. Alles zelfgemaakt, afwisselend en origineel. Lokale producten die je bewust maken van wat je eet. Heerlijke sappen van Schulp, eerlijk gebrande koffie van de Pelikaan en lekkere pure thee zonder kunstmatige stoffen en suikers. Er ligt een krant op tafel van gister en vandaag en er staan uitdagende tweedehands boeken in onze boekenkast. Er is ruimte voor ontmoeting, een fijne werkplek of een gezellig samenzijn: neem de tijd en geniet ervan!

 

Pin It on Pinterest