Over Tante

De winkel, ons concept en meer
 

PRIKKEL JE ZINTUIGEN!

In het midden van het centrum, met uitzicht op de kerk, een terras en een opvallende etalage vind je Tante Pos. Zodra je bij Tante Pos binnen loopt, ruik je de geur van verse koffie en eigengebakken taart. Met op de achtergrond rustgevende jazzmuziek kan je langs de  tafels en kasten lopen die gevuld zijn met een gevarieerd aanbod aan cadeau-artikelen, nieuwe- en tweedehands merkkleding en  brocante. Dit alles in de sfeer van toen met een knipoog naar nu. Een oase van rust en aandacht. Een eigen-wijze winkel die je alleen in Lochem vindt. Originele cadeau-artikelen voor iedereen. Een kast met wijnen van kleinschalige wijnboeren, schapenvachten uit Texel, mooie tweedehands boeken en kussens en plaids. Tweedehands kleding voor mannen en vrouwen, schoenen en tassen en nog veel meer. Genoeg om je te laten verrassen.

TWEEDEHANDS

We nemen TWEEDEHANDS KLEDING alleen OP AFSPRAAK in. Neem via mail of telefoon contact met ons op en maak een afspraak. 

Wanneer we jouw spullen voor jou verkopen, maken we hier vóóraf goede afspraken over. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij deze afspraken dan ook van te voren goed door te nemen.

Bij verkoop kunnen Tweedehands kleding en spullen niet geruild worden. De kleding kan altijd gepast worden, dus het is aan de klant hier dan ook even de tijd voor te nemen. Zo niet, dan is dat eigen risico. 

NIEUW

We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe kleding. en streven ernaar om te zorgen voor eerlijke producten. We vinden het belangrijk dat de kleding die we verkopen op een duurzame en verantwoorde wijze gemaakt is. Veel van onze stoffen zijn van organisch katoen of bijvoorbeeld van makkelijk dragende en soepel vallende stof. De vesten zijn van prachtige wol in opvallende of juist zachte kleuren.

Je kunt bij ons terecht vanaf maatje S en voor een maatje meer hebben wij een ruime keus.
De mannen kunnen zich ook prima bij ons vermaken. We hebben een hoek met stoere en comfortabele herenkleding maar daarnaast ook een kast met boeken en mooie wijnen.

TANTE'S KOELKAST

Heb je het warm en zin in een fris drankje?  Pak dan een blikje fris uit onze koelkast. 

,Ga lekker op ons terras buiten zitten, geniet van de omgeving en vooral van de mensen die voorbij lopen. 

Toch zin in een bakkie koffie of thee? Loop dan nu nog langs onze buurman, Gelati et Panini, en haal daar een koffie/thee to-go. 

Vanwege de drukte is het voor ons helaas niet mogelijk om de koffie en thee zelf te serveren maar we zijn bezig met een leuk idee hiervoor. Houd onze site in de gaten voor verdere ontwikkelingen. 

 

Pin It on Pinterest