Over Tante

De winkel, ons concept en meer

PRIKKEL JE ZINTUIGEN!

In het midden van het centrum, met uitzicht op de kerk, een terras en een opvallende etalage vind je Tante Pos. Zodra je onze winkel binnen loopt ruik je de geur van verse koffie en eigengebakken taart. Met op de achtergrond rustgevende jazzmuziek kan je langs de  tafels en kasten lopen die gevuld zijn met een gevarieerd aanbod aan cadeau-artikelen, nieuwe- en tweedehands merkkleding en  brocante. Dit alles in de sfeer van toen met een knipoog naar nu. Een oase van rust en aandacht. Een eigen-wijze winkel die je alleen in Lochem vindt.

SPULLEN VAN TANTE

Originele cadeau-artikelen voor iedereen. Merkkleding van o.a. Tante Betsy, JC Sophie, Fresh, Froy & Dind, Bakery Ladies en Danefae. Schoenen van Clumpy’s, sieraden van oa. Mirella Hammer,  A beautiful story en GNOES.  Een kast met wijnen van kleinschalige wijnboeren. Tweedehands kleding, schoenen en tassen. Genoeg om je te laten verrassen. Mocht het je ondanks deze ruime keus toch niet lukken om iets te vinden, dan hebben we altijd nog een leuk ingepakte cadeaubon (al vanaf 5 euro).

Wil je advies bij het kopen van cadeautjes of kleding, ons team helpt je graag. Er zijn paskamers in de winkel om de kleding te passen. Tweedehands kleding kan niet retour. Voor de nieuwe collectie kunnen we je, indien je echt ontevreden bent over je aankoop, een tegoedbon geven.

TWEEDEHANDS

Tante verkoopt, naast haar uitgebreide nieuwe collectie, ook spullen met ervaring. Eigentijdse gebruikte kleding, huisraad, antiek of andere leuke snuisterijen. Al deze artikelen worden ingebracht door de fans van Tante. Tante verhandelt jouw spullen, daarom maken we hier samen goede afspraken over. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij deze afspraken dan ook van te voren goed door te nemen.

De ruimte voor al deze spullen is beperkt. Om iedereen een kans te geven hebben we soms een innamestop. Om niet voor niks met je spullen bij ons voor de deur te staan, melden we onze innamestop hier.

'T NICHTJE VAN TANTE

In het authentieke pandje naast Tante Pos is ’t Nichtje van Tante gevestigd. ’t Nichtje is nog jong en in ontwikkeling. Op dit moment hebben we bij ’t Nichtje allerlei klein antieke meubeltjes, brocante voor in huis en onverwachte kunst. Of…iets anders. ’t Nichtje is een inspirerende plek, onder de Gudulakerk.
Oh ja, ’t Nichtje heeft weer eens wat…..

KEES in onze keuken

Een potje thee of koffie met eigengemaakte taart van KEES, uit de keuken van Tante. Iedere week is het weer een verrassing wat KEES voor ons in de gebaksvitrine zet. Voor de lunch een mooie kaart. Biologisch, uit de streek, afwisselend en origineel. De sapjes van Schulp, Fritz-drankjes en Bionade ontbreken niet. Er ligt een krant op tafel van gister en vandaag en er staan uitdagende tweedehands boeken in onze boekenkast. Je kan de rust nemen om optimaal te genieten.

Pin It on Pinterest