Over Tante

De winkel, ons concept en meer
 

PRIKKEL JE ZINTUIGEN!

In het midden van het centrum, met uitzicht op de kerk, een terras en een opvallende etalage vind je Tante Pos. Zodra je bij Tante Pos binnen loopt, ruik je de geur van verse koffie en eigengebakken taart. Met op de achtergrond rustgevende jazzmuziek kan je langs de  tafels en kasten lopen die gevuld zijn met een gevarieerd aanbod aan cadeau-artikelen, nieuwe- en tweedehands merkkleding en  brocante. Dit alles in de sfeer van toen met een knipoog naar nu. Een oase van rust en aandacht. Een eigen-wijze winkel die je alleen in Lochem vindt. Originele cadeau-artikelen voor iedereen. Een kast met wijnen van kleinschalige wijnboeren, schapenvachten uit Texel, mooie tweedehands boeken en kussens en plaids. Tweedehands kleding voor mannen en vrouwen, schoenen en tassen en nog veel meer. Genoeg om je te laten verrassen.

TWEEDEHANDS KLEDING

Tante verkoopt, naast haar uitgebreide nieuwe collectie, ook spullen met ervaring. Eigentijdse gebruikte kleding, huisraad, antiek of andere leuke snuisterijen. Al deze artikelen worden ingebracht door de fans van Tante. Tante verhandelt jouw spullen, daarom maken we hier samen goede afspraken over. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij deze afspraken dan ook van te voren goed door te nemen. Er zijn paskamers om de kleding te passen. Tweedehands kleding kan niet geruild of teruggebracht worden.

We nemen op dit moment winterkleding in.

De ruimte voor al deze spullen is beperkt. Om iedereen een kans te geven hebben we soms een innamestop. Om niet voor niks met je spullen bij ons voor de deur te staan, melden we onze innamestop hier.

NIEUWE KLEDING

Bij Tante Pos vind je een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe kleding.
We vinden het belangrijk dat de kleding die we verkopen op een duurzame en verantwoorde wijze gemaakt is. De stoffen voelen heerlijk aan. Veel van onze stoffen zijn van organisch katoen, of bijvoorbeeld van makkelijk dragende travel stof. De vesten zijn van prachtige wol in opvallende of juist zachte kleuren.

Je kunt bij ons terecht vanaf maatje S maar ook voor een maatje meer hebben wij een ruime keus.
Voor de vintage mannen hebben we een kleine collectie shirts, truien en hoody’s van het merk Ato Berlin.

De merken die je in onze rekken tegenkomt zijn:

ATO BERLIN,
voor de vintage stoere MAN
BAKERLY LADIES,
hollands vernieuwend
CLUCA,
voor de zakelijk VINTAGE vrouw
CLUMPY,
een klompje die overal bij past
DANEFAE,
betaalbaar DEENS
ELSEWHERE,
zwart is ook een kleur
FROY & DIND,
plezant BELGISCH
JC SOPHIE,
jong en vrouwlijk
KNIT TO WEAR,
wollig warm en kleurrijk
TANTE BETSY,
printjes voor HIPPE tante’s
ERIBE
Schotse eerlijkheid

VOOR EEN kleine IMPRESSIE VAN ONZE grote COLLECTIE…..

TANTE'S TAART

Een potje thee of koffie met Taart van Tante. Alles zelfgemaakt, afwisselend en origineel. Lokale producten die je bewust maken van wat je eet. Heerlijke sappen van Schulp, eerlijk gebrande koffie van de Pelikaan en lekkere pure thee zonder kunstmatige stoffen en suikers. Er ligt een krant op tafel van gister en vandaag en er staan uitdagende tweedehands boeken in onze boekenkast. Er is ruimte voor ontmoeting, een fijne werkplek of een gezellig samenzijn: neem de tijd en geniet ervan!

 

Pin It on Pinterest